Winkelwagen
VERZENDINGEN BINNEN

Fietsroutes

Algemeen

Nederland telt een grote hoeveelheid fietsroutes. Deze routes zijn iedereen wel bekend en zijn te volgen door de bekende bordjes die je van knooppunt naar knooppunt leiden. Bij Vector-Map bieden wij deze data aan in de vorm van een kaartbeeld. Deze data is van toepassing op onze ‘kaart op maat’ producten.

Routes

In Nederland hebben wij verschillende fietsroutes. Deze bestaan uit de landelijke fietsroutes en de lokale fietsroutes. Om deze routes te kunnen volgen word er gebruik gemaakt van zogeheten knooppunten. Deze knooppunten hebben ieder voor zich een nummer zodat ze makkelijk te onderscheiden zijn.

Gebruik

Onze fietsroute data is afkomstig van OpenStreetMap en biedt alle routes aan die er Wereldwijd voor handen zijn. U kunt deze data toevoegen als extra data bij de aanvraag van een ‘kaart op maat’. Ben je benieuwd of jouw route beschikbaar is? Klik dan hier!

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een wereldkaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.

Contact

Heeft u een vraag of idee dan kunt u altijd contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op kantoortijden van maandag t/m vrijdag.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout