Magnetische whiteboards

Magnetische whiteboards zijn veelzijdige hulpmiddelen die ideaal zijn voor het presenteren van kaarten in verschillende omgevingen, zoals klaslokalen, vergaderzalen, kantoren en thuis. Ze bieden een handige en flexibele manier om kaarten weer te geven en belangrijke locaties, routes of geografische informatie te markeren.

Materiaal en constructie

Het samenstellen van magnetische whiteboards voor kaarten omvat verschillende stappen om ervoor te zorgen dat het eindproduct functioneel, duurzaam en van hoge kwaliteit is. Hier is een kort overzicht van het proces:

 • 1
  Licht en duurzaam
  Magnetische whiteboards die specifiek ontworpen zijn voor het presenteren van kaarten hebben meestal een basis van licht schuimachtig materiaal, zoals polystyreen of polyurethaan. Dit lichte en duurzame materiaal maakt het whiteboard gemakkelijk te hanteren en op te hangen.
 • 2
  Magnetisch
  Op het schuimachtige materiaal wordt magnetisch folie aangebracht. Dit folie zorgt ervoor dat magneten stevig aan het whiteboard kunnen worden bevestigd, waardoor je kaarten en andere magnetische materialen kunt ophangen en presenteren.
 • 3
  Beschrijfbaar
  Het oppervlak van het whiteboard is bedekt met een speciale coating die beschrijfbaar is met uitwisbare markers. Hierdoor kun je belangrijke informatie, markeringen en notities rechtstreeks op de kaart schrijven, waardoor je de kaart kunt aanpassen aan specifieke behoeften of presentaties.

Ophanging en gebruiksgemak

De magnetische whiteboards voor kaarten worden geleverd met een stevige aluminium omlijsting, waardoor ze gemakkelijk aan de muur kunnen worden opgehangen. De omlijsting is voorzien van voorgeboorde gaten en bevestigingsmateriaal, wat zorgt voor een eenvoudige en stabiele ophanging. Het biedt tevens een professionele uitstraling aan het whiteboard.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout