Magnetische whiteboards

Magnetische whiteboards zijn veelzijdige hulpmiddelen die ideaal zijn voor het presenteren van kaarten in verschillende omgevingen, zoals klaslokalen, vergaderzalen, kantoren en thuis. Ze bieden een handige en flexibele manier om kaarten weer te geven en belangrijke locaties, routes of geografische informatie te markeren.

Materiaal en constructie

Het samenstellen van magnetische whiteboards voor kaarten omvat verschillende stappen om ervoor te zorgen dat het eindproduct functioneel, duurzaam en van hoge kwaliteit is. Hier is een kort overzicht van het proces:

  • Licht en duurzaam
    Magnetische whiteboards die specifiek ontworpen zijn voor het presenteren van kaarten hebben meestal een basis van licht schuimachtig materiaal, zoals polystyreen of polyurethaan. Dit lichte en duurzame materiaal maakt het whiteboard gemakkelijk te hanteren en op te hangen.
  • Magnetisch
    Op het schuimachtige materiaal wordt magnetisch folie aangebracht. Dit folie zorgt ervoor dat magneten stevig aan het whiteboard kunnen worden bevestigd, waardoor je kaarten en andere magnetische materialen kunt ophangen en presenteren.
  • Beschrijfbaar
    Het oppervlak van het whiteboard is bedekt met een speciale coating die beschrijfbaar is met uitwisbare markers. Hierdoor kun je belangrijke informatie, markeringen en notities rechtstreeks op de kaart schrijven, waardoor je de kaart kunt aanpassen aan specifieke behoeften of presentaties.

Ophanging en gebruiksgemak

De magnetische whiteboards voor kaarten worden geleverd met een stevige aluminium omlijsting, waardoor ze gemakkelijk aan de muur kunnen worden opgehangen. De omlijsting is voorzien van voorgeboorde gaten en bevestigingsmateriaal, wat zorgt voor een eenvoudige en stabiele ophanging. Het biedt tevens een professionele uitstraling aan het whiteboard.

Veelgestelde vragen

Magnetische whiteboards bieden een veelzijdige en praktische oplossing voor het weergeven van kaarten in diverse omgevingen, zoals klaslokalen, vergaderzalen, kantoren en thuis. Ze stellen gebruikers in staat om kaarten te markeren, routes aan te geven en belangrijke locaties te benadrukken met behulp van magneten en uitwisbare markers.

Magnetische whiteboards voor kaarten worden vervaardigd uit een combinatie van hoogwaardige materialen om functionaliteit, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht te garanderen. Ze bestaan uit een magnetische plaat als basis, waarop een dunne, lichte foamlaag wordt aangebracht. Aan de voorzijde van deze foamlaag wordt een strakgestreken afdruk van het kaartbeeld aangebracht, die vervolgens wordt behandeld met een speciale coating voor extra bescherming en een gladde afwerking. Deze constructie zorgt voor een stevig maar toch lichtgewicht whiteboard dat geschikt is voor het presenteren van kaarten in verschillende omgevingen.

Zeker! De magnetische whiteboards zijn ontworpen met een speciale coating op het oppervlak, waardoor ze beschrijfbaar zijn met uitwisbare markers. Dit stelt gebruikers in staat om belangrijke informatie, markeringen en notities direct op de kaart aan te brengen, waardoor deze kan worden aangepast aan specifieke behoeften of presentaties. Daarnaast zijn de bijbehorende stiften en wisser direct te bestellen op de productpagina, zodat je alles wat je nodig hebt voor een optimale gebruikservaring gemakkelijk kunt verkrijgen.

De magnetische whiteboards worden geleverd met een robuuste aluminium omlijsting, waardoor ze eenvoudig aan de muur kunnen worden bevestigd. De omlijsting is voorzien van voorgeboorde gaten en wordt geleverd met bijbehorende bevestigingsmaterialen, waardoor de ophanging moeiteloos en stabiel verloopt. Bovendien worden ook bijbehorende pluggen en ophanghaken meegeleverd, die in de muur gemonteerd kunnen worden, om ervoor te zorgen dat je whiteboard veilig en stevig aan de wand hangt.

Hoewel de magnetische whiteboards primair zijn ontworpen voor binnengebruik, kunnen ze onder bepaalde omstandigheden ook buiten worden gebruikt, mits ze worden beschermd tegen vocht en extreme weersomstandigheden.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout