Digitale kaarten

Digitale kaarten bieden een moderne en veelzijdige benadering voor het presenteren van geografische informatie, locaties en routes. Ze kunnen geleverd worden als JPG (CMYK) of AI (Adobe Illustrator) bestanden, waardoor ze gemakkelijk aan te passen en te gebruiken zijn in verschillende professionele contexten.

JPG

Digitale kaarten als JPG-bestand worden vaak geleverd in CMYK-kleurmodus, wat staat voor cyaan, magenta, geel en zwart. Dit kleurmodel wordt veel gebruikt in drukwerk en zorgt voor een hoge kwaliteit en nauwkeurige kleurweergave. Hierdoor zijn de kaarten geschikt voor gebruik in gedrukte materialen, zoals brochures, tijdschriften of presentaties.

Adobe Illustrator

AI-bestanden, gemaakt met Adobe Illustrator, bieden nog meer mogelijkheden voor aanpassingen. Illustrator is een krachtige grafische ontwerpsoftware waarmee de kaarten kunnen worden bewerkt, aangepast en verfijnd naar specifieke behoeften. Hierdoor kun je kleuren, lijnen, lettertypen en andere elementen wijzigen.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout