Beprikbare kaarten

Deze kaarten maken het mogelijk om belangrijke punten gemakkelijk te markeren met punaises of spelden, en bieden daardoor flexibiliteit bij het bijwerken of aanpassen van de informatie. Dit maakt ze ideaal voor het delen van informatie, het plannen van projecten of het visualiseren van gegevens in kantooromgevingen.

Materiaal en constructie

Deze kaarten worden gemaakt op basis van een licht schuimachtig materiaal, vergelijkbaar met whiteboards, maar zonder de magnetische eigenschappen.
Het materiaal voor beprikbare kaarten wordt zorgvuldig voorbereid en gecoat met een speciale afwerkingslaag. Deze coating maakt het mogelijk om punaises of spelden te gebruiken om informatie vast te zetten op de kaart.

Levensduur

Beprikbare kaarten zijn ontworpen om lang mee te gaan, mits ze met zorg worden behandeld. Hoewel het mogelijk is dat er na verloop van tijd kleine gaatjes ontstaan door het gebruik van punaises, moet dit worden gezien als een teken van het actieve en nuttige gebruik van de kaarten.

Om de levensduur van beprikbare kaarten te verlengen, is het belangrijk om ze te beschermen tegen overmatige druk en ze regelmatig schoon te maken om stof en vuil te verwijderen. Door dit eenvoudige onderhoud blijven de kaarten in optimale staat en behouden ze hun functionaliteit.

De duurzaamheid en het gebruiksgemak van beprikbare kaarten maken ze een waardevolle tool in educatieve en presentatieomgevingen. De mogelijkheid om informatie visueel te presenteren en te delen, samen met de flexibiliteit om wijzigingen aan te brengen, maakt deze kaarten een veelzijdige en praktische oplossing.

Ophanging en gebruiksgemak

De beprikbare kaarten worden geleverd met een stevige aluminium omlijsting, waardoor ze gemakkelijk aan de muur kunnen worden opgehangen. De omlijsting is voorzien van voorgeboorde gaten en bevestigingsmateriaal, wat zorgt voor een eenvoudige en stabiele ophanging. Het biedt tevens een professionele uitstraling aan het whiteboard.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout