Kaart posters

Posteruitvoeringen en papieruitvoeringen zijn twee veelgebruikte en veelzijdige opties die je kunt overwegen bij het presenteren van kaartbeelden. Elk van deze uitvoeringen heeft unieke voordelen en kenmerken, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Papiere print

Kaarten gedrukt op gesatineerd mc-papier bieden een uitstekende optie voor het weergeven van kleuren en fotodetails. Dit type papier heeft een glad en glanzend oppervlak, waardoor de gedrukte beelden helder en levendig naar voren komen.

Specificaties

Gelamineerde poster

Kaarten gedrukt als posters op gesatineerd mc-papier met enkelzijdig glans laminaat bieden duurzaamheid. Dit type papier, gecombineerd met het glans laminaat, zorgt voor een professionele uitstraling en verbetert de levensduur van de posters.

Specificaties

Veelgestelde vragen

Het belangrijkste verschil tussen papieren prints en gelamineerde posters ligt in het materiaal en de afwerking. Onze papieren prints worden afgedrukt op hoogwaardig 135 grams papier, terwijl onze gelamineerde posters worden afgedrukt op steviger 250 grams papier. Daarnaast worden de gelamineerde posters voorzien van enkelzijdig glanslaminaat, wat zorgt voor een glanzende afwerking en extra bescherming tegen scheuren, vlekken en verkleuring. Dit maakt de gelamineerde posters duurzamer en geschikter voor langdurig gebruik, terwijl de papieren prints een uitstekende keuze zijn voor projecten waarbij een lichter gewicht gewenst is.

Papieren prints zijn over het algemeen niet geschikt voor buitengebruik vanwege hun gevoeligheid voor vocht en zonlicht. Gelamineerde posters zijn beter bestand tegen de elementen en kunnen geschikt zijn voor tijdelijk buitengebruik, maar langdurige blootstelling wordt niet aanbevolen.

Voor papieren prints wordt aanbevolen om voorzichtig af te stoffen met een zachte doek om beschadiging te voorkomen. Gelamineerde posters kunnen worden gereinigd met een vochtige doek en milde zeep als dat nodig is, maar vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het laminaat kunnen beschadigen.

Ja, wij bieden maatwerkopties voor zowel papieren prints als gelamineerde posters. Als je specifieke wensen hebt met betrekking tot het formaat, de afbeelding, of andere aanpassingen, kun je contact met ons opnemen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideeën en behoeften. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op onze “Kaart op maat” pagina, waar je meer informatie vindt over onze maatwerkopties en hoe je een gepersonaliseerde kaart kunt bestellen die precies aan jouw wensen voldoet.

Onze papieren prints en gelamineerde posters worden met uiterste zorg verpakt om ervoor te zorgen dat ze veilig bij jou aankomen. We verzenden ze meestal in stevige driehoekskokers, die speciaal zijn ontworpen om maximale bescherming te bieden tijdens het transport. Deze kokers voorkomen dat de prints en posters worden gevouwen of beschadigd en zorgen ervoor dat ze in perfecte staat bij jou thuis worden afgeleverd. We besteden veel aandacht aan het verpakken van onze producten en gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en intact wordt geleverd.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout