Kaart posters

Posteruitvoeringen en papieruitvoeringen zijn twee veelgebruikte en veelzijdige opties die je kunt overwegen bij het presenteren van kaartbeelden. Elk van deze uitvoeringen heeft unieke voordelen en kenmerken, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Papiere print

Kaarten gedrukt op gesatineerd mc-papier bieden een uitstekende optie voor het weergeven van kleuren en fotodetails. Dit type papier heeft een glad en glanzend oppervlak, waardoor de gedrukte beelden helder en levendig naar voren komen.

Specificaties

Gelamineerde poster

Kaarten gedrukt als posters op gesatineerd mc-papier met enkelzijdig glans laminaat bieden duurzaamheid. Dit type papier, gecombineerd met het glans laminaat, zorgt voor een professionele uitstraling en verbetert de levensduur van de posters.

Specificaties

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout