Winkelwagen
VERZENDINGEN BINNEN

Retourbeleid

Retourbeleid

Op www.vector-map.nl willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of omruiling.

Om een retourzending aan te vragen kun je het formulier hieronder invullen. Houd er rekening mee dat het product in originele staat en verpakking moet zijn om voor terugbetaling of omruiling in aanmerking te komen. Wij kunnen geen terugbetaling of omruiling verlenen voor producten die beschadigd, gebruikt of onvolledig zijn.

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening, tenzij het product defect of niet correct geleverd is. In dat geval zullen wij de retourkosten vergoeden.

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij uw terugbetaling of omruiling verwerken. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening of creditcard wordt verwerkt.

Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Retour aanvraag

  Diverse kaarten

  Groot assortiment

  Gratis verzending

  Bestellingen boven €100,-

  Retourneren mogelijk

  30 Dagen bedenktijd

  Veilige checkout