Retourbeleid

Retourbeleid

Retourtermijn: Wij bieden een retourtermijn van 30 dagen vanaf de datum van aankoop. Binnen deze periode kunt u een product retourneren als u niet tevreden bent of als er sprake is van defecten.

Voorwaarden voor Retourneren: Het geretourneerde product moet ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als toen u het ontving. Inclusief alle originele verpakking en eventuele accessoires die bij het product zijn geleverd. Retourproces:

Retourvoorbereiding: Zorg ervoor dat het item ongebruikt is en goed verpakt is om schade tijdens het transport te voorkomen.

Neem contact met ons op: Gebruik het retourformulier op onze website om uw retouraanvraag te starten. Verstrek uw bestelnummer, uw naam, e-mailadres, en een korte reden voor de retourzending. Voeg eventuele aanvullende opmerkingen of instructies toe.

Verzend de retour: U bent verantwoordelijk voor het verzenden van het product naar het aangewezen retouradres.

Terugbetaling: Als uw retouraanvraag wordt goedgekeurd en het product binnen de retourtermijn en voorwaarden valt, ontvangt u een volledige terugbetaling. Houd er rekening mee dat de terugbetaling wordt verwerkt nadat het geretourneerde product is ontvangen en gecontroleerd.

Uitzonderingen: Geopende of gebruikte software, digitale producten en cadeaubonnen komen niet in aanmerking voor retournering. Producten die niet binnen de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, worden mogelijk niet geaccepteerd.

Retour aanvraag

Als u een product wilt retourneren binnen de door ons aangegeven garantieperiode van 30 dagen, volg dan deze stappen:

Bereid de retour voor: Zorg ervoor dat het item dat u wilt retourneren ongebruikt is en zich in dezelfde staat bevindt als toen u het ontving. Voeg alle originele verpakking en eventuele accessoires die bij het product zijn geleverd toe.

Neem contact met ons op: Gebruik het onderstaande formulier om uw retouraanvraag te starten. Geef uw bestelnummer op, een korte reden voor de retourzending en eventuele aanvullende opmerkingen of instructies.  Retourtermijn: Houd er rekening mee dat de retourtermijn 30 dagen bedraagt en ingaat vanaf het moment van de aankoop.

  Verzending van de retour: U bent verantwoordelijk voor het verzenden van het product naar het volgende adres:

  Vector-Map
  Westervenne 383
  1444WR Purmerend
  Nederland
  Zorg ervoor dat het product stevig is verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.

  Volledige terugbetaling: Als uw retouraanvraag valt binnen onze garantieperiode van 30 dagen, ontvangt u een volledige terugbetaling voor het geretourneerde item.

  Diverse kaarten

  Groot assortiment

  Gratis verzending

  Bestellingen boven €100,-

  Retourneren mogelijk

  30 Dagen bedenktijd

  Veilige checkout