Kaart Verenigde Staten natuurkundig

 29,95 incl. BTW

Natuurkundige kaart van de Verenigde Staten van Amerika in reliëf weergegeven. In deze kaart zijn tevens de vlaggen behorend bij de verschillende staten opgenomen. De kaart heeft twee inzetten met daarin de staten Hawaï en Alaska en is voorzien van een legenda met daarin uitleg over de gebruikte kaartsymbolen. Deze bevat tevens een handige schaalbalk.

Selecteer een uitvoering
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Deze optie is optioneel
Deze optie is optioneel
Set stiften (4 st.)
Vlaggetjes (25 st.)
Deze optie is optioneel
Meerdere opties mogelijk 25 st. per selectie
Set stiften (4 st.)
Set magneten (10 st.)
Borstel
Deze optie is optioneel
Meerdere opties mogelijk
Deze uitvoering geeft u de mogelijkheid om zelf het kaartbeeld te laten drukken bij een derde partij. Het JPG bestand wordt geleverd met een CMYK kleuren profiel en beschikt over een afmeting van 200x140 cm (300DPI).

BESTEL HET DIGITALE BESTAND
Totaal
Geaccepteerde Betaalmethoden

Wij accepteren alleen betalingen in Euro (EUR).
Maak gebruik van de volgende betaalmethoden:

Visa: Winkel veilig en moeiteloos met uw Visa-kaart.
Mastercard: Maak eenvoudig betalingen met uw Mastercard.
American Express: Geniet van de veiligheid van American Express.
PayPal: PayPal zorgt voor een soepele en veilige ervaring.
Klarna: Betaal achteraf via Klarna achteraf betalen.
iDEAL (NL): Nederlandse klanten kunnen betalen met iDEAL.
Bancontact (BE): Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact.
Factuur: Zakelijke klanten kunnen bestellen op factuur.

ONTDEK ONZE KAARTEN

 • Hoogwaardig Print Kwaliteit
 • 30 Dagen Bedenktijd
 • Diverse Print Opties
VEILIGE CHECKOUT

Bankoverschrijving, Bancontact, PayPal, Klarna, iDEAL, Creditcard

Ontdek de geografische pracht van de Verenigde Staten van Amerika met onze gedetailleerde natuurkundige kaart, waarin het reliëf van het land op indrukwekkende wijze wordt weergegeven. Deze kaart biedt niet alleen een diepgaand inzicht in het gevarieerde landschap, maar omvat ook belangrijke geografische informatie, waaronder:

 • Legenda: Een uitgebreide legenda met uitleg over de gebruikte kaartsymbolen, waardoor je gemakkelijk de verschillende elementen op de kaart kunt interpreteren.
 • Schaalbalk: Een handige schaalbalk die nauwkeurige afstanden weergeeft, waardoor je de werkelijke grootte van geografische kenmerken en afstanden op de kaart kunt inschatten.
 • Inzet Hawaï en Alaska: Speciale inzetten met gedetailleerde kaarten van de staten Hawaï en Alaska, waardoor je een nauwkeurig beeld krijgt van deze afgelegen gebieden.
 • Landen en grenzen: Duidelijke markeringen van landsgrenzen, inclusief internationale grenzen en staatsgrenzen binnen de Verenigde Staten.
 • Administratieve verdeling: Een overzicht van administratieve indelingen, inclusief staatsgrenzen en belangrijke steden, waardoor je inzicht krijgt in de politieke structuur van het land.
 • Wegen en wegennummers: Een gedetailleerd netwerk van wegen en snelwegen, inclusief aanduidingen van wegennummers, waardoor je gemakkelijk je reisroutes kunt plannen.
 • Spoorwegen: Weergave van spoorwegen en treinroutes, wat nuttig is voor reizigers en transportplanning.
 • Vaarroutes: Informatie over vaarroutes langs de kusten en binnenwateren, inclusief belangrijke havens en scheepvaartlijnen.
 • Plaatsen en bebouwde gebieden: Markeringen van steden, dorpen en andere bewoonde gebieden, waardoor je de verspreiding van de bevolking kunt zien.
 • Bebossing en reliëf: Gedetailleerde weergave van bossen en het reliëf van het landschap, inclusief bergen, valleien en andere geografische kenmerken.
 • Hoogteverschil in kleur: Kleuraanduidingen voor hoogteverschillen, waardoor je een visueel beeld krijgt van de verschillende hoogteniveaus in het land.
 • Oceanen en zeeën: Duidelijke aanduidingen van omliggende oceanen en zeeën, zoals de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan.

Deze natuurkundige kaart van de Verenigde Staten van Amerika is een waardevolle bron voor geografen, studenten, reizigers en iedereen die geïnteresseerd is in de geografie en topografie van dit diverse land.

Extra informatie

materiaal

Beprikbare kaarten, Canvas (stokken), Dibond, Digitaal, Forex, Magnetisch whiteboard, Papier, Poster

formaat

100×70 cm, 118,9×84 cm, 120×80 cm, 140×100 cm, 175×118,5 cm, Afbeelding JPG