Schoolkaart Wereld tijdzones

 29,95 incl. BTW

Deze kleurrijke schoolkaart van de wereld met tijdzones is opgemaakt in heldere kleuren en geeft alle landen van de wereld weer, alsook hun hoofdsteden. Deze kaart laat ook de oceanen, zeeën en grootste rivieren van alle continenten zien. Tevens worden de verschillende tijdzones in de wereld getoond, per zone aangeduid in het aantal uren tijdsverschil gezien vanaf GMT (Greenwich Mean Time). Deze schoolkaart is voorzien van een handige schaalbalk.

Selecteer een uitvoering
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
Deze optie is optioneel
Deze optie is optioneel
Set stiften (4 st.)
Vlaggetjes (25 st.)
Deze optie is optioneel
Meerdere opties mogelijk 25 st. per selectie
Set stiften (4 st.)
Set magneten (10 st.)
Borstel
Deze optie is optioneel
Meerdere opties mogelijk
Deze uitvoering geeft u de mogelijkheid om zelf het kaartbeeld te laten drukken bij een derde partij. Het JPG bestand wordt geleverd met een CMYK kleuren profiel en beschikt over een afmeting van 200x140 cm (300DPI).

BESTEL HET DIGITALE BESTAND
Totaal
Geaccepteerde Betaalmethoden

Maak gebruik van de volgende betaalmethoden:

 • Visa: Winkel veilig en moeiteloos met uw Visa-kaart.
 • Mastercard: Maak eenvoudig betalingen met uw Mastercard.
 • American Express: Geniet van de veiligheid van American Express.
 • PayPal: PayPal zorgt voor een soepele en veilige ervaring.
 • Klarna: Betaal achteraf via Klarna achteraf betalen.
 • iDEAL (NL): Nederlandse klanten kunnen betalen met iDEAL.
 • Bancontact (BE): Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact.
 • Factuur: Zakelijke klanten kunnen bestellen op factuur.

Wij accepteren alleen betalingen in Euro (EUR).

ONTDEK ONZE KAARTEN

 • Hoogwaardig Print Kwaliteit
 • 30 Dagen Bedenktijd
 • Diverse Print Opties
VEILIGE CHECKOUT

Bankoverschrijving, Bancontact, PayPal, Klarna, iDEAL, Creditcard

Deze kleurrijke en informatieve schoolkaart van de wereld met tijdzones biedt een gedetailleerd overzicht van onze planeet. De kaart is opvallend vormgegeven met heldere kleuren en toont nauwkeurig alle landen van de wereld, inclusief hun hoofdsteden. Naast de landen worden ook de oceanen, zeeën en grootste rivieren van alle continenten duidelijk weergegeven, waardoor deze kaart niet alleen educatief, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Een bijzonder kenmerk van deze kaart is de weergave van de verschillende tijdzones wereldwijd. Deze tijdzones worden aangeduid in het aantal uren tijdsverschil ten opzichte van GMT (Greenwich Mean Time). Hierdoor biedt de kaart een handig referentiepunt voor het begrijpen van de internationale tijdverschillen.

Belangrijke elementen op deze kleurrijke wereldkaart zijn onder andere:

 • Landen en Hoofdsteden: Duidelijke markeringen van alle landen van de wereld, inclusief hun respectievelijke hoofdsteden.
 • Oceanen, Zeeën en Rivieren: Weergave van de belangrijkste waterlichamen, waaronder oceanen, zeeën en grote rivieren, die de geografische diversiteit van onze planeet illustreren.
 • Tijdzones: Aanduidingen van de verschillende tijdzones wereldwijd, met het aantal uren tijdsverschil ten opzichte van GMT, waardoor deze kaart ook geschikt is voor het begrijpen van internationale tijdverschillen.
 • Schaalbalk: Een handige schaalbalk waarmee de werkelijke afstanden op de kaart kunnen worden gemeten, wat nuttig is voor educatieve doeleinden.

Deze schoolkaart van de wereld, samengesteld met nauwkeurige gegevens van NaturalEarthData, is niet alleen waardevol voor het onderwijs, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in geografie, reizen en internationale tijdsverschillen. De heldere kleuren en gedetailleerde informatie maken deze kaart een onmisbaar hulpmiddel voor educatieve doeleinden en als referentie voor wereldwijde geografische kennis.

Extra informatie

materiaal

Beprikbare kaarten, Canvas (stokken), Dibond, Digitaal, Forex, Magnetisch whiteboard, Papier, Poster

formaat

100×70 cm, 118,9×84 cm, 120×80 cm, 140×100 cm, 175×118,5 cm, Afbeelding JPG