Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord - F.A.Q.

Bij Vector-Map streven we ernaar om jouw ervaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Om die reden hebben we deze FAQ-pagina samengesteld, waar we de meest voorkomende vragen beantwoorden die onze klanten hebben gesteld. Of je nu meer wilt weten over onze producten, onze diensten, of onze bestel- en verzendprocessen, we hebben hier alle antwoorden voor je verzameld.

We bieden onze kaarten aan op verschillende materialen, waaronder papier, poster papier, canvas (met stokken), dibond, forex, plexiglas, beprikbaar foam en whiteboards. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.

We bieden een breed scala aan formaten voor onze kaarten, zodat je de perfecte afmeting kunt kiezen die past bij jouw behoeften en ruimte. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare formaten:

We bieden zowel gepersonaliseerde kaarten als kaarten op maat aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

  • Gepersonaliseerde kaarten: Onze gepersonaliseerde kaarten stellen klanten in staat om zelf ontwerpen te maken en te bestellen via onze website. Met deze optie kunnen klanten specifieke details toevoegen, zoals tekst, markeringen, logo’s of kleuren, om een unieke kaart te creëren die past bij hun behoeften.
  • Kaarten op maat: Voor projecten die een meer op maat gemaakte aanpak vereisen, bieden we kaarten op maat aan. Dit proces begint meestal met een aanvraag via ons contactformulier, waarbij klanten hun specifieke eisen en wensen kunnen bespreken. Ons ervaren team zal vervolgens samenwerken met de klant om een kaart te ontwerpen die volledig aan hun verwachtingen voldoet.

We werken samen met een gerenommeerde drukkerij die onze kaarten levert binnen de Benelux en Duitsland. Onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid ingepakt om ervoor te zorgen dat ze veilig en onbeschadigd bij jou aankomen.

De verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen leveringsoptie. We bieden twee verschillende verzendopties aan:

  1. Gratis verzending (6-8 werkdagen): Voor klanten die kiezen voor standaardverzending, bieden we gratis verzending aan binnen een periode van 6 tot 8 werkdagen. Dit is een kostenefficiënte optie voor klanten die geen haast hebben met de ontvangst van hun bestelling.

  2. Spoedlevering (2-3 werkdagen): Voor klanten die hun bestelling snel nodig hebben, bieden we een spoedleveringsoptie aan tegen een meerprijs. Met deze optie kunnen klanten hun bestelling ontvangen binnen een periode van 2 tot 3 werkdagen na verzending.

De exacte verzendkosten voor elke optie worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen, zodat je volledig geïnformeerd bent voordat je jouw bestelling plaatst.

Ja, onze kaarten zijn uitermate geschikt voor educatieve doeleinden. Ze bieden gedetailleerde en boeiende visuele informatie die perfect is voor gebruik in klaslokalen, educatieve instellingen en voor zelfstudie.

Om meer te weten te komen over ons specifieke aanbod van kaarten voor educatieve doeleinden, nodigen we je uit om onze pagina over schoolkaarten te bezoeken. Hier vind je uitgebreide informatie en een breed assortiment kaarten die speciaal zijn ontworpen voor educatieve doeleinden. Klik hier voor het bezoeken van onze schoolkaartenpagina.

Ja, we bieden een uitgebreide selectie van kaarten aan, waaronder specifieke regio’s, landen, steden en zelfs wereldkaarten. Ons assortiment omvat een breed scala aan geografische gebieden, zodat je de perfecte kaart kunt vinden voor jouw specifieke behoeften.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek gebied dat niet beschikbaar is in onze webshop, dan staan we klaar om je te helpen. Naast het toevoegen van ontbrekende gebieden aan ons assortiment, bieden we ook kaarten op maat aan. Je kunt een kijkje nemen bij onze optie voor kaarten op maat, waar je meer informatie vindt over het creëren van een speciaal ontworpen kaart die precies aan jouw wensen voldoet.

Neem gerust contact met ons op en laat ons weten welk gebied je interesseert. We zullen ons best doen om je een passende oplossing te bieden, of het nu gaat om een toevoeging aan ons standaardassortiment of om het maken van een op maat gemaakte kaart speciaal voor jou.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice voor verdere vragen of ondersteuning.

  • Via onze contactpagina: Bezoek onze contactpagina via deze link om een bericht achter te laten. We streven ernaar om binnen een zo kort mogelijke tijd te reageren op alle berichten die we ontvangen.
  • Telefonisch: Je kunt ons ook telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel ons op het volgende nummer: +31627391500. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of ondersteuning die je nodig hebt.

Dit kan variëren per product. Voor canvas kaarten met stokken, beprikbare kaarten en whiteboards is standaard een ophangsysteem inbegrepen, zodat je ze eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

Voor al onze overige materialen bieden we de mogelijkheid om een ophangsysteem direct te kiezen op de productpagina’s zelf. Hierdoor kun je het type ophangsysteem selecteren dat het beste past bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Dit kan variëren afhankelijk van het materiaal waaruit de kaart is gemaakt. Voor gedetailleerde informatie over de geschiktheid van onze kaarten voor buitengebruik, raden we aan om de pagina van het specifieke materiaal te raadplegen.

Een overzicht van al onze materialen, inclusief hun eigenschappen en geschiktheid voor gebruik buitenshuis, is te vinden op onze productinformatiepagina voor materialen.

Bepaalde materialen zijn inderdaad beschrijfbaar met whiteboard markers. Dit geldt met name voor beprikbare kaarten en whiteboards.

Voor beprikbare kaarten en whiteboards leveren wij uitwisbare markers, die perfect zijn voor het markeren en noteren van belangrijke informatie. Deze markers zijn beschikbaar als optie en kunnen worden toegevoegd op de productpagina zelf.

Ja, we bieden zeker kortingen aan voor grotere bestellingen en zakelijke klanten. We begrijpen dat zakelijke behoeften kunnen variëren en dat grotere bestellingen mogelijk extra ondersteuning vereisen. Daarom zijn we blij om kortingen aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van onze zakelijke klanten.

Of je nu op zoek bent naar een grote hoeveelheid kaarten voor een specifiek project, of je hebt regelmatig kaarten nodig voor je bedrijf of organisatie, we staan klaar om je te helpen met aantrekkelijke kortingen op maat.

Om meer te weten te komen over onze kortingsmogelijkheden voor grotere bestellingen of voor zakelijke klanten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier op de website, waar je jouw specifieke behoeften kunt bespreken. Je kunt ons ook telefonisch bereiken, waar ons team van experts klaar staat om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Ja, je kunt een kaart retourneren als je niet tevreden bent met je aankoop. We bieden een retourbeleid aan waarbij je binnen 30 dagen na aankoop de mogelijkheid hebt om een kaart te retourneren, mits er geen beschadigingen of gebruikssporen worden geconstateerd.

Voor verdere informatie over ons retourbeleid, verwijzen we je graag naar onze retourbeleidspagina: Retourbeleid.

Je kunt ons volledige retourbeleid vinden op onze retourbeleidspagina. Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over ons beleid met betrekking tot retouren, ruilen en terugbetalingen.

Als je een artikel wilt retourneren, kun je ook direct een retouraanvraag indienen door het retourformulier in te vullen, dat beschikbaar is op onze retourbeleidspagina.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout