Decoratieve kaarten

De uitstraling van een kaart

“Having the world at your feet” met een van onze prachtige decoratieve kaarten. Wij kunnen deze maken in ieder gewenst design, dus laat uw fantasie de vrije loop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een historische kaart of juist voor een hele moderne passend bij uw strakke interieur. Of wilt u met een in het oog springende kleur uw woning, kantoor of winkel juist een beetje opfleuren? Alles is mogelijk!

 
3D Kaart Europa

Wat zijn uw wensen?

Met een decoratieve kaart creëert u een bepaalde sfeer in uw huis of kantoor. Het is daarom belangrijk dat u het design zorgvuldig uitkiest. Een zeer populaire decoratieve kaart is de wereldkaart. Dit is veelal een niet gedetailleerde kaart die worden gebruikt om bijvoorbeeld de woonkamer mee aan te kleden als ware het kunst. Heerlijk om op een druilerige dag bij weg te dromen met herinneringen aan gemaakte verre reizen. Maar natuurlijk ook om plannen bij te maken voor de toekomst.

 

Twijfelt u?

De decoratieve kaarten worden geleverd als wandkaart, maar zijn natuurlijk ook leverbaar als digitaal bestand voor bijvoorbeeld het laten drukken op fotobehang. De kaarten zijn te bestellen in ieder gewenst formaat. Wilt u kleur- of stylingadvies of heeft u andere vragen over de decoratieve kaart, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout