Luchtfotos

Algemeen

Bent u op zoek naar een gedetailleerde luchtfoto van een stad, dorp of regio binnen Nederland? Ook deze kunnen wij u leveren!

De luchtfoto’s zijn zo recent als de laatste jaarlijkse fotosessie en kunnen zelfs worden gecombineerd met ander kaartmateriaal uit ons assortiment

Luchtfoto Amsterdam

Eenvoudig en duidelijk

Alle luchtfoto’s kunnen op uw verzoek door ons op maat worden gemaakt/gepersonaliseerd. Dus mocht u ideeën hebben over een specifiek ontwerp van een luchtfoto in combinatie met ander kaartmateriaal, maar vraagt u zich af of dit mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! 

Houdt u er wel rekening mee dat aan deze op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten hogere kosten verbonden zijn en dat deze slechts onder bepaalde voorwaarden kunnen worden geretourneerd. Zie hiervoor onze algemene leveringsvoorwaarden.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout