Stadsplattegronden

Een plattegrond, is dat niet ouderwets?

Een stadsplattegrond is een eenvoudig opgestelde administratieve kaart. Zelfs met de huidige navigatietechnieken, blijft de stadsplattegrond nog altijd in gebruik. Wij kunnen u van nagenoeg iedere stad of plaats waar ook ter wereld een plattegrond leveren.

Kaart Amsterdam
Zeer gedetailleerde kaart van de stad Amsterdam met schaalbalk. Verkrijgbaar in diverse formaten en materialen.

Stadsplattegrond met extra’s

Bij de uitgebreide plattegronden is het raadzaam om een straatnamenindex te laten afdrukken. Daarnaast kunnen er vele andere elementen op een stadsplattegrond worden weergegeven. Wilt u op uw plattegrond van Den Haag bijvoorbeeld alle tramhaltes  weergegeven zien? Dat kan!

Door het recentelijk beschikbaar komen van alle kadastrale informatie, is het mogelijk om deze voor de plattegronden te gebruiken en in ons eigen kaartmateriaal te verwerken. Stadsplattegronden worden zowel nationaal als internationaal veel gebruikt, vooral digitaal.

Wij bieden u op onze website een grote variatie aan postcodekaarten.

Zo kunnen wij u een standaard Nederlandse kaart leveren, maar ook een op maat gemaakte voorzien van niet standaard postcode data. Alle kaarten zijn zowel fysiek als digitaal leverbaar. Fysieke kaarten zijn uitermate geschikt als wat grotere wandkaart, maar ook in een kleiner handzaam formaat verkrijgbaar.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout