Educatie

Door wie te gebruiken

Een schoolkaart spreekt tot de verbeelding van ieder kind. Neem bijvoorbeeld onze fysieke kaarten. Wie heeft er vroeger in de klas niet vol bewondering gekeken naar zo’n mooie gedetailleerde kaart van Nederland met daarop de provincies, de hoofdsteden, de meren, rivieren en andere bezienswaardigheden?

Onze kaarten zijn geschikt voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs.

Type kaarten

Onze kaarten bieden een schat aan informatie over geografische kenmerken, zoals land- en watermassa’s, grenzen, steden, wegen en nog veel meer. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van educatieve instellingen en kunnen worden gebruikt als posters, canvas met stokken, whiteboards en beprikbare kaarten.

Onze kaarten zijn ideaal om de aandacht te vestigen op specifieke gebieden of concepten tijdens de les. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen worden opgehangen in klaslokalen, gangen of andere educatieve ruimtes.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout