Continentkaarten 2023

Nieuwste Continentkaarten

Duik in de verbluffende details van onze nieuwste continentkaarten bij Vector-Map. Elk kenmerk, van imposante bergketens tot kronkelende rivieren, is met zorg vastgelegd, waardoor een meesterwerk van diversiteit ontstaat.

Staatkundig of Natuurkundig

Bepaal jouw perspectief met onze continentkaarten, verkrijgbaar in zowel staatkundige als natuurkundige uitvoeringen. Of je nu politieke grenzen wilt verkennen of juist de natuurlijke pracht van een gebied, Vector-Map heeft de perfecte kaart voor jou.

Toegankelijk in het Nederlands

Ervaar de wereld in jouw taal, want al onze kaarten zijn opgemaakt in het Nederlands. Of je nu een geo-professional bent of een liefhebber van fraaie cartografie, Vector-Map voegt een uniek element toe aan jouw collectie.

Laat je verrassen door de contouren van weelderige regenwouden, de uitgestrektheid van majestueuze woestijnen en de grenzen van moderne naties. Elke lijn vertelt een verhaal, en elke kaart biedt een nieuwe ontdekking.

Een Kaart Laten Samenstellen

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen?
Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding.
Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Diverse kaarten

Groot assortiment

Gratis verzending

Bestellingen boven €100,-

Retourneren mogelijk

30 Dagen bedenktijd

Veilige checkout